שייק ירוק לניקוי רעלים – כל כמה זמן כדאי לעשות?

 שייק ירוק הוא אחד הדברים הכי טובים וזמינים שיש בעולם! כל מה שצריך בשביל להכין שייק ירוק טעים ובריא זה בלנדר, פרי אחד או יותר ועלים ירוקים שבד"כ אנו שמים בסלט או בתבשילים. 

 השייק המושלם משתנה מאדם לאדם כי זה בעיקר עניין של טעם, אך כמובן שעדיף שיהיו בו מספיק ירוקים שעושים את עבודת הניקוי. יותר ירוקים שווה ניקוי טוב יותר, אך מצד שני גם הטעם מושפע מכמות הירוקים ולא כל אחד אוהב את הטעם החזק שלהם. אם נכין שייק ירוק 'מדי' שלא יהיה לנו טעים אז לא בטוח שנצליח לשתות אותו או להתמיד בכך יום יום. ניקוי יסודי לא קורה בשייק אחד, אלא הוא תהליך של שתיית שייקים יומיומית. יש  אפילו רטריטים מרוכזים שבהם במשך 3 ימים או יותר שותים רק שייקים ירוקים ואז הניקוי הוא אינטנסיבי ומרוכז, וגם כשעושים כזה רטריט ההמלצה היא להמשיך בשתיית שייק ירוק כל בוקר. להמשך קריאה אודות שייק לניקוי רעלים

מה מומלץ לשים בשייק ירוק?

 השייק הירוק פנים רבות לו, ואפשרויות המרכיבים הן מגוונות. שייק טוב מורכב מפרי אחד עד 3 פירות שאנו אוהבים (או לפחות מחבבים). מומלץ לשים בשייק כזה כ 2-3 פירות ולא יותר כדי לא להכביד על פעולת העיכול. 

 יש הרבה אופציות לעלים וירוקים שאפשר לשלב בשייק ירוק, לא חייבים הכל בפעם אחת, וכמובן שלכל צמח יש את האיכויות המיוחדות שלו, מעבר לתכונות המשותפות שיש לכולם. כל עלה וצמח ירוק טוב למאכל ישתלב בשייק בהצלחה- תרד, פטרוזיליה, כוסברה, מקלות סלרי, חסה, חוביזה, רוקט, ספירולינה ואפילו סירפד שתופתעו לגלות שהוא לא עוקץ בלשון אם ששוטפים אותו טוב. מידע נוסף באתר אלג'מור

אהבתם את המאמר? שתפו בין חברים

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם