22 מנות בשריות שחובה לנסות

רוסטביף: שפשפו צלי בקר עם התבלינים האהובים עליכם, ולאחר מכן מבשלים בתנור שחומם מראש עד בינוני-רייר. נותנים לנוח לפני החיתוך.

צלעות ברביקיו: מרחו שפשוף יבש על צלעות חזיר ובישול איטי על גריל ברביקיו עד לריכוך. מגישים עם רוטב ברביקיו.

פרמזן עוף: מצפים את חזה העוף בפירורי לחם וגבינת פרמזן, אופים עד להזהבה. מעל רוטב מרינרה ומוצרלה מומסת.

ביף וולינגטון: עוטפים פילה מיניון עם דוקסל פטריות ופרושוטו, ואז עוטפים בבצק עלים. אופים עד להזהבה.

קוק או וין: מבשלים ירכי עוף עם יין, פטריות ובצל. מבשלים עד שהעוף רך והטעמים מתמזגים יחדיו.

צלעות טלה: הכניסו צלעות טלה למרינדה עם שום, רוזמרין ושמן זית, ולאחר מכן צולו עד לגריל בינוני-רייר.

ברווז פקין: צולים ברווז שלם עד שהוא פריך. מגישים עם פנקייק, מלפפון, בצל ירוק ורוטב הוזין.

Osso Buco: בישול איטי של שוקי עגל עם ירקות, יין לבן ומרק עד לריכוך. מגישים עם גרמולטה מעל. גלו מבחר מתכוני Osso Buco באתר https://foodislife.co.il.

עוף קריספי מטוגן: משרים חתיכות עוף בחלב חמאה, מצפים בקמח מתובל, ואז מטגנים בשמן עמוק עד לפריכות והזהבה.

סנדוויץ' חזיר משוך: צולים לאט כתף חזיר עד שהיא מתפרקת בקלות. מערבבים עם רוטב ברביקיו ומגישים בלחמנייה.

ביף בורגיניון: נתחי בקר בבישול איטי עם יין אדום, גזר, בצל ופטריות עד שהם רכים.

עוף טיקה מסאלה: מרימים את נתחי העוף בתבלינים ויוגורט, ולאחר מכן בגריל. מגישים עם רוטב עגבניות ושמנת עשיר.

פריים ריב: מתבלים צלי פריים ריב ומבשלים בתנור עד מדיום-רייר. מגישים עם au jus ורוטב חזרת.

עוף קורדון בלו: עוטפים חזה עוף סביב חזיר וגבינה, מצפים בפירורי לחם ואופים עד להזהבה.

שניצל חזיר: טוחנים קציצות חזיר דקות, מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם, ואז מטגנים עד שהם פריכים. מגישים עם פלחי לימון.

עוף אלפרדו: מקפיצים חזה עוף עד בישול, מגישים על אטריות פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו עשיר וקרמי.

סטייק פאג'יטס: מרינד סטייק חצאית בתערובת של ליים, כמון וצ'ילי, ואז גריל. מגישים עם פלפלים, בצל וטורטיות.

מרסלה עוף: מטגנים קציצות עוף עד להזהבה, ואז מבשלים ברוטב יין מרסלה ופטריות.

טאקו בקר: מבשלים בשר בקר טחון עם בצל ותבלינים עד להשחמה. מגישים בקונכיות טאקו עם גבינה, חסה, עגבניות וסלסה. קבלו שלל מתכונים עם בשר.

בטן חזיר: בטן חזיר צלייה איטית עד שהבשר רך והעור פריך. מגישים עם רסק תפוחים או כרוב אדום קלוע.

עוף טריאקי: מטגנים את נתחי העוף עד שהם משחימים, ואז מבשלים ברוטב טריאקי מתוק ומלוח. מגישים על אורז.

בקר סטרוגנוף: מטגנים רצועות בקר, בצל ופטריות, ואז מבשלים ברוטב שמנת עשיר. מגישים על אטריות ביצים.

כללי
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
7 טיפים לשדרוג הלוק כשאת הולכת לעבודה
רובינו נוהגים להגיע לעבודה מבלי לבזבז זמן יקר על איפור מסובך או התארגנות בוקר ארוכה מידי. שעות הבוקר...
קרא עוד »
דצמ 09, 2018
אימוני כושר אישיים תל אביב
אימון כושר אישי הוא דרך מצוינת להתחזק ולהישאר בריא. בעזרת מאמני כושר ומאמנים אישיים, אנשים יכולים...
קרא עוד »
יול 13, 2022
מה בדיוק לומדים בקורס תפירה שמלות ערב?
מתעניינת בקורס תפירה לשמלות ערב? רוצה לדעת מה ההבדל בין קורס כזה לבין סתם קורס תפירה? בדיוק בשביל זה...
קרא עוד »
מרץ 01, 2022