22 מנות בשריות שחובה לנסות
רוסטביף: שפשפו צלי בקר עם התבלינים האהובים עליכם, ולאחר מכן מבשלים בתנור שחומם מראש עד בינוני-רייר. נותנים לנוח לפני החיתוך.
צלעות ברביקיו: מרחו שפשוף יבש על צלעות חזיר ובישול איטי על גריל ברביקיו עד לריכוך. מגישים עם רוטב ברביקיו.
פרמזן עוף: מצפים את חזה העוף בפירורי לחם וגבינת פרמזן, אופים עד להזהבה. מעל רוטב מרינרה ומוצרלה מומסת.
ביף וולינגטון: עוטפים פילה מיניון עם דוקסל פטריות ופרושוטו, ואז עוטפים בבצק עלים. אופים עד להזהבה.
קוק או וין: מבשלים ירכי עוף עם יין, פטריות ובצל. מבשלים עד שהעוף רך והטעמים מתמזגים יחדיו.
צלעות טלה: הכניסו צלעות טלה למרינדה עם שום, רוזמרין ושמן זית, ולאחר מכן צולו עד לגריל בינוני-רייר.
ברווז פקין: צולים ברווז שלם עד שהוא פריך. מגישים עם פנקייק, מלפפון, בצל ירוק ורוטב הוזין.
Osso Buco: בישול איטי של שוקי עגל עם ירקות, יין לבן ומרק עד לריכוך. מגישים עם גרמולטה מעל. גלו מבחר מתכוני Osso Buco באתר https://foodislife.co.il.
עוף קריספי מטוגן: משרים חתיכות עוף בחלב חמאה, מצפים בקמח מתובל, ואז מטגנים בשמן עמוק עד לפריכות והזהבה.
סנדוויץ' חזיר משוך: צולים לאט כתף חזיר עד שהיא מתפרקת בקלות. מערבבים עם רוטב ברביקיו ומגישים בלחמנייה.
ביף בורגיניון: נתחי בקר בבישול איטי עם יין אדום, גזר, בצל ופטריות עד שהם רכים.
עוף טיקה מסאלה: מרימים את נתחי העוף בתבלינים ויוגורט, ולאחר מכן בגריל. מגישים עם רוטב עגבניות ושמנת עשיר.
פריים ריב: מתבלים צלי פריים ריב ומבשלים בתנור עד מדיום-רייר. מגישים עם au jus ורוטב חזרת.
עוף קורדון בלו: עוטפים חזה עוף סביב חזיר וגבינה, מצפים בפירורי לחם ואופים עד להזהבה.
שניצל חזיר: טוחנים קציצות חזיר דקות, מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם, ואז מטגנים עד שהם פריכים. מגישים עם פלחי לימון.
עוף אלפרדו: מקפיצים חזה עוף עד בישול, מגישים על אטריות פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו עשיר וקרמי.
סטייק פאג'יטס: מרינד סטייק חצאית בתערובת של ליים, כמון וצ'ילי, ואז גריל. מגישים עם פלפלים, בצל וטורטיות.
מרסלה עוף: מטגנים קציצות עוף עד להזהבה, ואז מבשלים ברוטב יין מרסלה ופטריות.
טאקו בקר: מבשלים בשר בקר טחון עם בצל ותבלינים עד להשחמה. מגישים בקונכיות טאקו עם גבינה, חסה, עגבניות וסלסה. קבלו שלל מתכונים עם בשר.
בטן חזיר: בטן חזיר צלייה איטית עד שהבשר רך והעור פריך. מגישים עם רסק תפוחים או כרוב אדום קלוע.
עוף טריאקי: מטגנים את נתחי העוף עד שהם משחימים, ואז מבשלים ברוטב טריאקי מתוק ומלוח. מגישים על אורז.
בקר סטרוגנוף: מטגנים רצועות בקר, בצל ופטריות, ואז מבשלים ברוטב שמנת עשיר. מגישים על אטריות ביצים.