22 מנות בשריות שחובה לנסות

רוסטביף: שפשפו צלי בקר עם התבלינים האהובים עליכם, ולאחר מכן מבשלים בתנור שחומם מראש עד בינוני-רייר. נותנים לנוח לפני החיתוך.

צלעות ברביקיו: מרחו שפשוף יבש על צלעות חזיר ובישול איטי על גריל ברביקיו עד לריכוך. מגישים עם רוטב ברביקיו.

פרמזן עוף: מצפים את חזה העוף בפירורי לחם וגבינת פרמזן, אופים עד להזהבה. מעל רוטב מרינרה ומוצרלה מומסת.

ביף וולינגטון: עוטפים פילה מיניון עם דוקסל פטריות ופרושוטו, ואז עוטפים בבצק עלים. אופים עד להזהבה.

קוק או וין: מבשלים ירכי עוף עם יין, פטריות ובצל. מבשלים עד שהעוף רך והטעמים מתמזגים יחדיו.

צלעות טלה: הכניסו צלעות טלה למרינדה עם שום, רוזמרין ושמן זית, ולאחר מכן צולו עד לגריל בינוני-רייר.

ברווז פקין: צולים ברווז שלם עד שהוא פריך. מגישים עם פנקייק, מלפפון, בצל ירוק ורוטב הוזין.

Osso Buco: בישול איטי של שוקי עגל עם ירקות, יין לבן ומרק עד לריכוך. מגישים עם גרמולטה מעל. גלו מבחר מתכוני Osso Buco באתר https://foodislife.co.il.

עוף קריספי מטוגן: משרים חתיכות עוף בחלב חמאה, מצפים בקמח מתובל, ואז מטגנים בשמן עמוק עד לפריכות והזהבה.

סנדוויץ' חזיר משוך: צולים לאט כתף חזיר עד שהיא מתפרקת בקלות. מערבבים עם רוטב ברביקיו ומגישים בלחמנייה.

ביף בורגיניון: נתחי בקר בבישול איטי עם יין אדום, גזר, בצל ופטריות עד שהם רכים.

עוף טיקה מסאלה: מרימים את נתחי העוף בתבלינים ויוגורט, ולאחר מכן בגריל. מגישים עם רוטב עגבניות ושמנת עשיר.

פריים ריב: מתבלים צלי פריים ריב ומבשלים בתנור עד מדיום-רייר. מגישים עם au jus ורוטב חזרת.

עוף קורדון בלו: עוטפים חזה עוף סביב חזיר וגבינה, מצפים בפירורי לחם ואופים עד להזהבה.

שניצל חזיר: טוחנים קציצות חזיר דקות, מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם, ואז מטגנים עד שהם פריכים. מגישים עם פלחי לימון.

עוף אלפרדו: מקפיצים חזה עוף עד בישול, מגישים על אטריות פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו עשיר וקרמי.

סטייק פאג'יטס: מרינד סטייק חצאית בתערובת של ליים, כמון וצ'ילי, ואז גריל. מגישים עם פלפלים, בצל וטורטיות.

מרסלה עוף: מטגנים קציצות עוף עד להזהבה, ואז מבשלים ברוטב יין מרסלה ופטריות.

טאקו בקר: מבשלים בשר בקר טחון עם בצל ותבלינים עד להשחמה. מגישים בקונכיות טאקו עם גבינה, חסה, עגבניות וסלסה. קבלו שלל מתכונים עם בשר.

בטן חזיר: בטן חזיר צלייה איטית עד שהבשר רך והעור פריך. מגישים עם רסק תפוחים או כרוב אדום קלוע.

עוף טריאקי: מטגנים את נתחי העוף עד שהם משחימים, ואז מבשלים ברוטב טריאקי מתוק ומלוח. מגישים על אורז.

בקר סטרוגנוף: מטגנים רצועות בקר, בצל ופטריות, ואז מבשלים ברוטב שמנת עשיר. מגישים על אטריות ביצים.

כללי
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
**תוכנות חינמיות לסטודנטים: הדרך לעבור את התואר בלי לשבור את הבנק**
סטודנטים יקרים, אם אתם נאבקים עם חשבון הבנק ורוצים למצוא דרכים לחסוך אך לא להתפשר עבודתכם, הגעתם...
קרא עוד »
יול 21, 2024
קונה רכבים לנסיעה – "הגרוטאה" שלך שווה כסף!
רכב שאינו מתפקד ודורש ביקורים רבים במוסך, או מושבת לחלוטין בשל תאונה או תקלה קשה – גורם לכם להביא...
קרא עוד »
ינו 15, 2021
מוצרי ספורט ושמירה על כדור הארץ: האם אפשר לאהוב ספורט מבלי להזיק לסביבה?
שתי אהבות שונות שבטים אחד: ספורט והכוכב שלנו, כדור הארץ. בעשורים האחרונים, תודעתנו האקולוגית הולכת...
קרא עוד »
אוג 18, 2024