סדנת בשר
בשר הוא אחד מהמטעמים היותר טעימים שיש בעולם שלנו. אנשים ברחבי העולם מכינים בשר, לפעמים על בסיס יומיומי. כדי להכין בשרים הרבה הגבוהה ביותר, נראה שתצטרכו לקחת קורס ולהבין כיצד זה מתבצע. סדנת בשר – מתחילים.
סדנת בשר
אחד המאכלים היותר אהובים על בני האדם הוא הבשר. כמעט בכל אירוע, גדול או קטן, ניתן לראות בשרים מסוגים שונים שמופיעים על גבי השולחנות, אם בכניסה לאירוע או שמה בקבלת הפנים. אבל אם כבר אנחנו מדברים על בשר, אולי נלמד איך להכין אותו ברמה הגבוהה ביותר?
סדנת בשר ברמה גבוהה
אחת מההכשרות שיש לחובבי הבשר הוא סדנת למידה על האופן שבו אפשר להכין בשר. סוגים רבים של בשרים קיימים בעולם ולכל אחד יש את המאפיינים הייחודיים שלו להכנתו.
כדי לדעת איך עושים את זה בצורה הטובה והמקצועית ביותר, אנחנו ממליצים לכם לקחת קורס בשרים משובח של שף ישראל דודק, בו תוכלו ללמוד מקרוב כיצד מכינים בשרים ובאיזה נתח הכי כדאי להשתמש באירועים מסוימים.
הכנת בשר – איך תתמודדו עם דברים מסובכים מידי
ראשית, התחילו בהכנת דברים פשוטים יותר. לדוגמא, אם אתם מכינים פסטה, התחילו עם מתכון בסיסי מאוד לרוטב וודאו שהוא נעשה בצורה טובה, ואז המשיכו משם להכנת פסטה ברמה גבוהה יותר.
אם אתם מכינים לחם, הכינו כמה כיכרות של לחם לבן בסיסי כדי שתדעו מה אתם עושים, ואז נסה דברים מסובכים יותר כמו מערבולת שיפון-פומפרניקל. בדיוק כמו שתי הדוגמאות האחרונות, הכינו בשר ברמה ביתית ומשם תשתפרו יותר.
אם אתם רוצים להגדיל את המומחיות שלכם בהכנת בשרים ברמה גבוהה, אנחנו ממליצים לכם לקחת סדנת בישול וצליית בשרים, כזה שיעשיר את הידע שלכם.