קונים מזרן מהניילונים? זה הדבר שחובה (!) לבדוק לפני
אתם מודעים להשפעתו של המזרן על איכות השינה, הדבר האחרון שתתפשרו עליו הוא הנוחות שלכם, ואתם נכונים להשקיע (כמעט) כל סכום כסף בכדי לישון טוב בכל לילה. מכאן, שאנו מתארים לעצמנו שמבחינתכם ישנה רק אפשרות אחת על השולחן (או על המיטה): רכישת מזרן מהניילונים.
המזרן חדש עם ניילונים, אך האם באפשרותכם להסיר אותם?
מצאתם מזרן ש"על הנייר" מדויק לכם וגם המחיר מתאים לכם? אין ספק כי ההתחלה נשמעת מבטיחה, אך המלצתנו אליכם היא לבדוק שני דברים ולהתנות את הרכישה בהם:
- ראשית, האם אתם מקבלים על המזרן תקופת ניסיון?
- שנית, האם במהלכה תוכלו להסיר את הניילונים?
תקופת ניסיון למזרן צריכה להיות תקופה "מכובדת" – כזו שבמהלכה/אחריה תוכלו לקבוע בביטחון אם המזרן מתאים לכם או לא. לקריאה אודות מיטה יהודית מעץ מלא
כאמור, תקופת הניסיון לא מספיקה, ועל מנת שהיא תהיה בעלת ערך יש להבטיח דבר נוסף: האפשרות להסיר את הניילון מהמזרן. אולי תופתעו, אך המון חברות מזרנים מתנות את החזרתו (במידה שתרצו כמובן) באי-הסרת הניילונים. אנחנו לא צריכים לספר לכם ששינה על ניילון רחוקה מלהיות אידיאלית, אך הבעיה העיקרית היא דווקא העובדה שהניילון מתפקד כשכבה נוספת במזרן. כלומר, נוכחותו עלולה לפגוע ביכולת שלכם לקבוע מה אתם באמת מרגישים על וכלפי המזרן. למקרה שתהיתם, על מזרן "טונייט" תוכלו לישון לאורך תקופת הניסיון ללא הניילון.
"ניסיתי את המזרן בחנות. הוא נוח ואני לא צריך תקופת ניסיון"
אז איך אנשים רוכשים מזרן? במידה שהם מגיעים לחנות מזרנים, הם שוכבים / יושבים על המזרן למספר שניות, או דקה במקסימום. לאחר מכן, הם מכריזים בשמחה: "המזרן נוח לי! זה מה שאני רוצה!". הבעיה היא שלא ניתן לקבוע אם המזרן נוח או לא עד שלא ישנים עליו לילה שלם (ואם לדייק: לילות שלמים לאורך תקופה). כלומר, אין להסיק מישיבה "על הדרך" או שכיבה של כמה שניות על המזרן כי הוא נוח. אנו מדגישים זאת בכדי לחדד את חשיבותה של תקופת הניסיון על המזרן, שמבלי שהיא כלולה בעסקה, פשוט כדאי לוותר עליה (משתלמת ומפתה כלל שתהיה). למידע נוסף אלינה מזרנים
לסיכום, אין ספק כי רכישת מזרן מהניילונים היא האפשרות המומלצת והראויה ביותר. עם זאת, חשוב להבטיח כי חברת המזרנים מאפשרת לכם להסיר אותו במהלך תקופת ההתנסות, ובעיקר מעניקה לכם את האופציה להחזירו במידה שתמצאו בו פחות מתאים לכם.