הרמת כוסית במשרד – איך לא להיות באנאלי
אנו בישראל ובעצם בכול העולם מגלים כי החגים מגיעים אלינו מהר יותר ממה שתאירנו לעצמנו. כבר בחורף אחרי חגי תשרי של עונת הקיץ, מגיע טו בשבט מעבר לפינה. לאחר חודש מגיע חג פורים, ומיד אחריו חג הפסח שנחשב הגדול והמרכזי ביותר בחגי ישראל. אתם כמנהלים, רוצים בכול פעם שיש שמחה או חג – להרים כוסית עם העובדים ובכך לגבשם ולאפשר אווירה נעימה וביתית במקום העבודה.
בזמן שבוחרים את היום והשעה בה חוגגים את בואם של החגים, רצוי לארגן אירוע קטן מדוקדק שיפנק את העובדים שלכם. כדי לארגן נכון את הרמת הכוסית, מומלץ לבחור לוקיישן מתאים, לעצב את המרחב בו תתקיים הרמת הכוסית, להזמין מתנות לחג, וכמובן לפנק את המשתתפים באוכל טוב, יין מעולה ואווירה נפלאה.
אז כיצד הופכים את הרמת הכוסית לאירוע מיוחד?
"הצבא צועד על קיבתו" אמר נפוליאון בונפארטה, וגם היום: כל מקום עבודה שרוצה חיוניות ובריאות בקרב עובדיו: חייב לאפשר ארוחות טובות והפסקות אוכל. הרמת כוסית עם קאנאפס במשרד מייצרת הזדמנות נפלאה להשקיע בכיבוד שיוגש לעובדים.
ההמלצה לכיבוד טוב שאינו יקר מידי וכזה שקל לאכול אותו בעמידה או בישיבה, הוא מנות פינגר פוד (מדובר במנות קטנות שניתן לאחוז ביד) שמוגשות במגשי אירוח. מנות כאלה ניתן להזמין כמה ימים לפני האירוע (לעיתים גם ביום עצמו) תוך הזמנת מגשים שמתאימים לחג המתקרב. לדוגמא: עבור טו בשבט אפשר להזמין מגשי אירוח עם פירות יבשים, מיני מוזלי, מיני פאי פירות, פטיפורים, טארטלטים, עוגות בחושות ועוד.
בחג הפסח למשל, אפשר לבחור מגוון רחב של מרקים, קישים טבעוניים, מגשי פירות, יקרות אנטיפסטי, טורטיות , מיני טוסטונים ועוד בכתובת זו. למעשה, שבכול הרמת כוסית אפשר לבחור במגשים מגוונים שמאפשרים חימום מהיר והגשה מיידית מתוך המגשים, או הגשת המנות שמיודעות להיות קרות ישירות לשולחן – ללא חימום.
לסיכום, בזמן ארון הרמת כוסית חשוב להשקיע ולבחור במגשי אירוח איכותיים ולא להתפשר על כיבוד בנאלי. בכך יחושו העובדים שהשקיעו בהם ויחד עמכם ישמחו ויברכו את בואה של תקופת החגים.